Theoriecursus

Cursus en Examen dezelfde dag

Onze unieke manier van lesgeven maakt het mogelijk voor iedereen om deel te nemen en te slagen! De methode die wij ontwikkeld hebben, zorgt ervoor dat je met volle vertrouwen het theorie-examen aflegt. Door middel van ezelsbruggetjes en het vele male herhalen zorgen wij ervoor dat jij je auto theorie in 1 dag behaalt.

Veelgestelde vragen

De cursus begint meestal rond 07:00 en het examen is rond 13:30, afhankelijk van de locatie en de datum kan dit iets verschillen. Gedurende de cususdag zijn er genoeg momenten van pauze, dit om je scherp te houden tijdens de theoriecursus. De precieze tijden staan echter in de informatiemail die u uiterlijk 72 uur voor aanvang van de cursus zult ontvangen. De gehele cursusdag is rond 15:30 uur / 16:30 uur afgelopen.

De theoriecursus wordt gegeven op verschillende locaties in de buurt van het CBR of het station van de desbetreffende locatie. We houden hierbij rekening met de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De exacte cursuslocatie wordt net als de exacte tijden uiterlijk 72 uur van tevoren bekend gemaakt in de informatiemail die je van ons ontvangt.

Theorie-express zal direct het theorie-examen bij het CBR reserveren op dag die je zelf in je aanmelding kiest, zodat je ook echt in één keer kunt slagen. Je hoeft na je aanmelding dus niets te doen. Houdt je email in de gaten voor de informatie over de cursus en verschijn op tijd op de cursusdag, en vergeet uiteraard niet een geldig legitimatie mee te nemen.

Bij ons hoef je niet een heel boek door te nemen of uitgebreid te leren, omdat wij al het stof dat voorkomt in je theorie zullen behandelen tijdens de cursus. Daarbij wordt de lesstof op een simpele manier uitgelegd met veel herhaling. Uiteraard kan het geen kwaad om het wel te doen, aangezien alle kennis die je zelf al hebt het makkelijker maakt om tijdens de theoriecursus de stof te begrijpen.

De kosten van de cursus en het examen zijn regulier 179,- euro. Op dit moment is er een actie van 179,- euro voor 99,- (exclusief 31,25 examenkosten). De korting geldt voor de dag van aanmelding. Dus als je een aanmelding doet in de actieperiode dan kun je ook de cursus in een andere periode volgen en heb je nog steeds recht op de kortingsprijs. De kosten kun je vooraf online betalen met iDeal.

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet, in één keer zijn theorie haalt. Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is tijdens het examen de juiste antwoorden invoeren voor jou. De belofte die we wel kunnen maken is dat we veel examenstof behandelen en erg examengericht trainen, waardoor je in één keer slaagt. Bekijk onze Facebook pagina.

De laatst gemeten slagingspercentages kun je vinden in dit onafhankelijke artikel gebaseerd op de CBR cijfers. In de regel is het zo dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet tijdens de cursus dezelfde dag ook slaagt.

Het CBR theorie-examen

Je kunt alleen aan het examen beginnen als je een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) hebt meegenomen. Vergeet dit dus niet! Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht goed beantwoordt.

Aanmelden ?

Zodra betaling is voldaan gaan wij aan de slag. We plannen je in op de door jou aangegeven locatie en datum en we sturen je een e-mail met alle informatie die nodig is. Je hoeft verder helemaal niets te doen! Wij reserveren een CBR theorie-examen voor jou, verzorgen de lunch & drankjes en regelen het vervoer naar het CBR examencentrum.